خرید روپوش پزشکی و پرستاری به صورت عمده از تولیدی چه مزیتی دارد ؟

۱۸۵ بازديد

ویژگی روپوش پرستاری خوب (ویژگی روپوش پزشکی خوب)

از آن‌جایی که این دسته از روپوش‌ها در محیط‌های بیمارستانی و پزشکی مملو از آلودگی و بیماری قرار دارند باید از نظر بهداشتی و پوششی، ویژگی‌های منحصربه‌فردی داشته باشند. این ویژگی‌ها عبارت‌اند از:

  • مقاومت در برابر شست‌وشو

مقاومت در برابر شست‌وشو را شاید بتوان مهم‌ترین ویژگی روپوش پرستاری خوب دانست. همانطور که گفتیم از آن‌جایی که از روپوش‌های پرستاری و پزشکی در بیمارستان‌ها و مراکز درمانی استفاده می‌شود؛ بسیار حائز اهمیت است که این دسته از روپوش‌ها در برابر شست‌وشو مقاوم باشند و پس از شست‌وشو با مواد شوینده قوی؛ کیفیت و رنگ خود را از دست ندهند. البسه بیمارستانی برای مقاومت در برابر تغییر و از دست‌دادن رنگ، باید ضدآب ژاول باشند.

  • ایجاد تمایز میان کادر مراکز درمانی و مراجعین

روپوش‌های پزشکی و پرستاری، باید دارای طراحی و رنگ منحصربه‌فردی باشند که موجب تمایز آن‌ها از دیگر افراد حاضر در مراکز درمانی شود. این اتفاق موجب سهولت تشخیص پرستاران و پزشکان برای مراجعین می‌شود.

  • خنکی، سبکی و راحتی

شیفت‌های طولانی مدت پرستاران و پزشکان یکی از نکاتی است که باید توجه ویژه‌ای به آن داشت. پرستاران و پزشکان باید روپوشی به تن داشته باشند که با توجه به فعالیت‌های فیزیکی آن‌ها، باعث عرق‌کردن آن‌ها نشود. یکی از مواردی که می‌تواند راحتی این افراد را در بر داشته باشد، استفاده از روپوشی است که آزادی عمل مناسبی به مصرف‌کننده آن بدهد. توجه به نکات کوچکی مانند قرار دادن جیب بر روی روپوش‌ها برای پرستاران و پزشکان که باید همواره برخی از وسایل و تجهیزات خاص را برای رسیدگی لحظه‌ای به بیماران به همراه داشته باشند؛ یکی از مواردی است که توجه به آن می‌تواند راحتی خاصی را برای آنان فراهم کند. 

  • استفاده از پارچه مناسب در تولید

پارچه‌هایی که برای تولید روپوش پزشکی و پرستاری استفاده می‌شوند، معمولاً یکی از پارچه‌های تترون، ترگال ساده و ترگال کج‌راه هستند. این سه پارچه که هرکدام درصد ترکیب متفاوتی از نخ پنبه و پلی استر هستند که ما در مقاله‌ای جداگانه به پارچه روپوش پزشکی و پرستاری، پرداخته‌ایم. پارچه استفاده شده در تولید روپوش‌های پزشکی و پرستاری باید موجب احساس راحتی در لباس شوند. 

  • ضدحساسیت بودن

همانطور که ذکر کردیم کادر محترم درمان، ساعات کاری طولانی مدتی دارند و استفاده از روپوشی باکیفیت که راحتی خوبی در پی داشته باشد؛ یکی از مهم‌ترین ویژگی‌ های روپوش پزشکی خوب است. یکی از روش های تشخیص روپوش با کیفیت نیز توجه به ضدحساسیت بودن روپوش است. روپوش‌هایی که در آن‌ها از پارچه تترون و ترگال کج‌راه استفاده شده، معمولاً ضدحساسیت هستند و مشکلی از این بابت برای افرادی که آن را به تن دارند، ایجاد نمی‌کنند.

  • توجه به سلیقه مصرف‌کننده

تمامی افراد زمانی یک لباس را خریداری می‌کنند که علاوه بر زیبا بودن لباس و نشست آن در تن، به طرح و رنگ آن نیز توجه می‌کنند. در رابطه با روپوش‌های بیمارستانی نیز، پرستاران و پزشکان علاقه دارند تا لباسی زیبا و مناسب به تن کنند تا همواره شیک به نظر برسند. درنتیجه ویژگی یک روپوش پزشکی خوب را می‌توان زیبایی در هنگام به تن کردن نیز، دانست.

  • داشتن ویژگی‌های بصری و جذابیت ظاهری

همواره گفته شده که روحیه، نقش به‌سزایی در مقابله با بیماری‌ها دارد. یکی از مواردی که می‌تواند موجب افزایش روحیه و ایجاد حس خوب در بیماران و مراجعین به مراکز درمانی شود، شیک و زیبا بودن محیط و البسه پرستاران و پزشکان است. برای مثال در مراکز درمان مختص کودکان، استفاده از روپوشی که دارای طرح و رنگ جذاب برای کودکان باشد، می‌تواند هم موجب احساس راحتی آن‌ها با کادر درمان و هم ایجاد حس مثبت در آن‌ها شود. اگر قصد خرید روپوش پزشکی را دارید و این مقاله به شما کمک نکرده، به فروشگاه اینترنتی دوخت یادگار سر بزنید و روپوش پزشکی و پرستاری مناسب را به صورت آنلاین سفارش دهید .

ویژگی روپوش های پزشکی و پرستاری با معرفی انواع آن

روپوش های پزشکی و پرستاری در واقع توسط هیچ فردی اختراع نشده اند، بلکه به آرامی به اسکراب هایی تبدیل شده اند که امروزه می شناسیم.
اولین لباس های پرستاری توسط مادر پرستاری مدرن، فلورانس نایتینگل ساخته شد. در طول جنگ کریمه در دهه 1850، نایتینگل دیدگاه خود را در مورد اینکه لباس پرستار چگونه باید باشد، محقق کرد. او معتقد بود پرستاران باید یونیفرمی بپوشند که به آنها کمک کند احترامی را که شایسته آنهاست به دست آورند و همچنین از آنها در برابر بیماری محافظت کند. در آن زمان لباس یکنواخت آنها یک لباس آستین بلند تیره بود که با یک پیش بند پوشانده شده بود و کلاه پرستاری روی آن قرار داشت.
در اوایل دهه 1900، یونیفرم های تیره رنگ به آرامی جای خود را به تمام سفید دادند که بیشتر بهداشتی و تمیز تلقی می شد. با گذشت زمان جیب‌ها و جزئیات کاربردی به لباس‌ها اضافه شد که برای ابزار و لوازم پزشکی ضروری است. به زودی لباس‌های بلند با لباس‌های سفید کوتاه عوض شد و همراه با کلاه‌های سفید نمادین به لباس نمادین پرستاران تبدیل شد.
در دهه‌های 1980 و 90، رسمیت در روپوش های پرستاری از بین رفت و اسکراب‌ها تبدیل به یونیفورم معمولی برای پرستاران شد. روپوش های پرستاری راحت، آسان و مهمتر از همه بهداشتی اکنون توسط پزشکان، پرستاران و تقریباً تمام کارکنان مراکز بهداشتی و درمانی و بیمارستان ها استفاده می شود.

هنوز هم تعداد زیادی از پزشکان، پوشیدن روپوش سفید را به هر رنگ دیگری ترجیح می دهند. دلیل آنست که این رنگ ( رنگ سفید) حسی از اعتماد و مهربانی را در بیماران زنده می کند. در حال حاضر بیش از 100 سال است که رنگ سفید رنگ شاخص لباس پزشکان بوده و ایجادگر اولین تصویر ذهنی ما از پزشکان می باشد. به عنوان مثال اگر به یک کودک بگویید پزشکی را نقاشی کند به احتمال 99 درصد کودک لباس پزشک را سفید خواهد کشید. چون سفید رنگ روپوش پزشکی است.

همچنین بیماران انتظار دارند تا در مطب پزشکان، در بیمارستان ها، در کلینیک ها و مراکز درمانی توسط فردی که لباس سفید پوشیده است درمان شوند. لباس سفید تصویری از بهداشت و پاکیزگی را در ذهن آنها ایجاد می کند.

اما با وجود تمامی این تفاسیر گفته شده که  قبل از اواخر قرن نوزدهم، پزشکان لباس سفید نمی پوشیدند، آنها لباس های رسمی و روزانه خودشان را بر تن می کردند و برای جلوگیری از کثیف شدن آن، مواضعی که ممکن بود بیشتر در معرض آلودگی قرار بگیرد را با چیزی می پوشاندند. به عنوان مثال استفاده از سردست برای جلوگیری از آلوده شده سر آستین رایج بود. از اینرو چیزی تحت عنوان روپوش پزشکی یا روپوش پرستاری در آن زمان همه گیر نبود.

حتی شاید برایتان جالب باشد بدانید که پیش از آن یعنی در قرن 18 میلادی پزشکان لباس مشکی می پوشیدند. آنها به دلیل رسمی بودن رنگ مشکی از آن استفاده می کردند. گفتنی است که در آن زمان تعاملات پزشکی مسئله ای جدی و رسمی تلقی می شد.

روپوش پزشکی و پرستاری

در واقع رنگ مشکی در آن زمان تنها به پزشکان تعلق نداشت و تمامی مشاغل رسمی از لباس هایی با رنگ تیره استفاده می کردند. به عنوان مثال روحانیون، معلمان، معماران و… نیز لباس هایی با رنگ مشکی می پوشیدند.

حتی شاید برایتان جالب باشد بدانید که تا اواخر قرن نوزدهم، استفاده از خدمات علم پزشکی معمولا آخرین راه حل و اغلب پیش درآمدی برای مرگ بود. چون ملاقات با پزشک به ندرت برای بیمار مفید واقع می شد. همین مساله باعث شده بود که در آن زمان علم پزشکی علمی بی فایده و اغلب فریب کارانه لحاظ شود.

اما در دوران معاصر و تقریبا از شروع قرن بیستم، پزشکی چهره دیگری را به خودش گرفت. پزشکی تبدیل به یک علم بشر دوستانه شد که قرار بود با پاکیزگی و تمیزی سرشته شده باشد و پاکیزگی و تمیزی رنگ روشن دارد. از اینرو بیمارستان‌ها تخت‌های خود را با ملحفه‌های سفید تمیز تجهیز کردند، پرستاران کلاه‌های سفید بر سر گذاشتند، و پزشکان روپوش پزشکی به رنگ سفید پوشیدند تا اعتماد مردم به آن‌ها و مهارت‌شان جلب گردد.

گفتنی است که هیچ کس به طور دقیق نمی داند که اولین روپوش پزشکی از کجا آمد و یا چه کسی طراح آن بود. اما واضح است که لباس سفید، ( روپوش پزشکی و روپوش پرستاری ) با به تصویر کشیدن دکتر و پرستار به عنوان 

برترین فیلم های پزشکی

فیلم های پزشکی قوی و زیبایی تا به حال ساخته شده است که در این بخش با 10 فیلم محبوب ژانر پزشکی آشنا می شوید. این فهرست بر طبق آمار سایت معتبر IMDb دارای بالاترین امتیاز می باشند. با اولویت امتیازبندی که داشته اند، این فیلم ها را به شما معرف می کنیم. با تماشای این فیلم ها در ژانر پزشکی، دیدگاه شما نسبه به برخوردها و ارتباطات میان بیماران و پزشکان تا حدی تغییر می کند. بهترین فیلم های پزشکی

۱. فیلم دیوانه از قفس پرید 

فیلم دیوانه از قفس پرید 

فیلم One Flew Over the Cuckoo’s Nest

✔ سال پخش: ۱۹۷۵
✔ کشور سازنده: آمریکا
✔ رده سنی: بزرگ‌سال تحصیل پزشکی در کانادا
✔ کارگردان: Milos Forman
✔ بازیگران اصلی: Jack Nicholson ،Louise Fletcher ،Michael Berryman
✔ مدت‌زمان: ۲ ساعت و ۱۳ دقیقه
✔ امتیاز IMDb: امتیاز ۸٫۷
ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در مونوبلاگ ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.