روپوش پزشکی
تا قبل از قرن بیستم روپوش پزشکی مردانه کاربردی نداشته است و کادر درمان لباس مخصوصی نداشتهاند و با لباس های شخصی بر سر مداوا بیماران میرفتند. تا حتی دوره ای روپوش مشکی مد شده بود.
علت خاصی نداشت فقط به دلیل اینکه اکثر لباس های مشاغل آن زمان از رنگ مشکی تهیه میشد. مردم در آن زمان بر این باور بودند هرچه خون بیشتری روی لباس پزشک ریخته شده باشد، آن پزشک مهارت بیشتری در کارش دارد.
با شروع قرن بیستم پاکیزگی و تمیزی در اولویت بالاتری قرار گرفت و رفته رفته کادر درمان خودشان را به روپوش های سفید و کلاه های سفید تجهیز کردند.
چرا رنگ سفید؟
رنگ سفید حس اعتماد و مهربانی را به بیمار القا میکند. این رنگ نماد پاکیزگی، خلوص، برابری و بهداشت است. میتوان گفت اولین دلیل استفاده از رنگ سفید، انتقال حس آرامش به بیمار بوده است.
البته روپوش ها به رنگ های سبز و آبی و زرشکی هم وجود دارند که به اسم اسکراب شناخته میشوند. در زمان حال اکثر پرستاران مرد جای روپوش پزشکی مردانه از این لباس ها استفاده میکنند.
یک روپوش خوب باید چه ویژگی هایی داشته باشد؟
در برابر شستشو مقاوم باشد. روپوش ها به دلیل استفاده در محیط آلوده بیمارستان باید در فاصله زمانی های کوتاهی شسته شوند. اگر جنسی که میخرید در برابر شستن مقاومت خوبی نداشته باشد، در همان سال اول شاهد خراب شدن روپوش پزشکی زنانه یا مردانه خود خواهید بود.
سبکی و راحتی روپوش بسیار مهم است. چون ساعات زیادی در روز را قرار است در این لباس بگذرانید، نیاز به روپوشی سبک و راحت دارید تا در طول کار مزاحمتی برای شما ایجاد نکند.
سایز بدن شما باشد. روپوش های گشاد یا تنگ تر از بدنتان در طول کار باعث بهم خوردن تمرکز شما خواهند شد. روپوش پزشکی مردانه نسبت به زنانه معمولا عرض شانه بیشتری دارد و همچنین روپوش پزشکی زنانه نسبت به مردانه دور کمر باریک تری دارد.
اگر پوست حساسی دارید، به دنبال یک روپوش با پارچه ضد حساسیت باشید. این ویژگی از کیفیت مناسب پارچه استفاده شده در روپوش حاصل میشود.
به راحتی چروک نشوند. به این دلیل که قرار است در فاصله زمانی های کوتاهی لباس خود را بشویید، باید جنسی انتخاب کنید که کمتر چروک و به راحتی اتو شود.
جیب های به اندازه عمیق داشته باشد. در هنگام کار شما به وسایل کوچکی مانند دفترچه و خودکار نیاز خواهید داشت که نمیتوانید آن ها را تمام مدت در دستان خود راه ببرید. در حل این مسئله جیب ها به کمک شما میآیند و راه حل مشکل شما میشوند.
برای خرید عمده روپوش پزشکی در تهران از بهترین فروشگاه آنلاین خرید روپوش پزشکی به دوخت یادگار ، بزرگ ترین تولیدی روپوش پزشکی در تهران مراجعه و سفارش آنلاین خود را ثبت کنید . فروش عمده روپوش پزشکی در تهران و سایر شهر ها توسط دوخت یادگار امکان پذیر است !
چه پارچه ای برای تهیه روپوش ها مناسب است؟
روپوش پزشکی زنانه و مردانه معمولا از سه جنس: تترون ، ترگال ساده و ترگال کجراه تولید میشود.
تترون: از الیاف پلی استر و ویسکوز ساخته میشود. درصد نخ و پلاستیک به کار رفته در آن متغیر است. اصولا یک پارچه تترون مرغوب زیر 40 درصد پلاستیک دارد.
این جنس از پارچه ضد حساسیت بوده، لطیف و خنک است و مقاومت خوبی در برابر چروک شدن دارد. البته که از عمر بالا و قیمت مناسب این پارچه نباید غافل شد.
با این ویژگی ها تترون جنس بسیار پرکاربردی در بین پارچه های بیمارستانی محسوب میشود.
ترگال: دارای دو نوع ساده و کجراه است. این پارچه هم مشابه تترون، از پلی استر و ویسکوز تشکیل شده است. ترگال ساده نسبت به ترگال کجراه نازک تر بوده و مقاومت کمتری دارد.
از ویژگی های این جنس میتوان مقاومت در برابر چروک شدن، تراکم مناسب پارچه، بدن نما نبودن، پرز ندادن و استحکام مناسب پارچه نام برد.
برای استفاده از روپوش پزشکی چه نکاتی را بهتر است رعایت کنیم؟
محیط بیمارستانی پر است از انواع آلودگی های ویروسی و میکروبی و غیره، به همین علت این روپوش ها باید حداقل هفته ای یکبار یا هر دو روز یکبار شسته شوند.
حتما این لباس را جدا از باقی لباس هایتان بشویید.
قسمت یقه به دلیل تعریق و سر آستین های لباس به دلیل برخورد زیاد با محیط، آلودگی بیشتری را در ظاهرشان نشان میدهند، پس بهتر است قبل از شستشو با ماشین لباسشویی این قسمت ها را با صابون لکه بری کرد.
از آب داغ استفاده کنید. در کنار آب داغ میتوانید انواع شوینده ها را هم بکار ببرید. با رعایت این نکته مطمئن خواهید بود روپوش تمیزی خواهید داشت.
پس از شستن آن را در برابر تابش مستقیم نور خورشید قرار دهید. نور خورشید هم میتواند در از بین بردن آلودگی ها کمک کند و هم باعث تثبیت رنگ سفید روپوش شما شود.
به دلیل داشتن انواع آلودگی ها ، برای انتقال این لباس از محل کارتان به خانه برای شستشو، بهتر است از نایلون جدا استفاده کنید.
تلفن دوخت یادگار
09199176576
02156620989